Kulinariya

Bananlı ponçiklər

22 İyun 2016 07:00
5 Şərh     Baxış: 4 267
VTB-də MİNİMAL FAİZ DƏRƏCƏSİ İLƏ NAĞD KREDİT 10.49%-dən

Milli.Az bananlı ponçiklərin hazırlanma qaydasını təqdim edir

Jemput Pisang Goreng adlanan bananlı ponçikləri Bali adasının sakinləri bişirirlər. Onları süfrəyə isti-isti, üzərinə şokolad sousu çəkib kokos yonqarı  səpərək və vanilli dondurma ilə vermək olar. 

Tərkibi (4 pay): 

2 həddən çox yetişmiş banan
4 x.q. qəhvəyi şəkər tozu
90 q un
1 x.q. nişasta 
0,5 l bitki yağı
şokoladlı sous
kokos yonqarı 
vanilli dondurma

Bananları blenderdə püre halına salın. Şəkər tozu, un, nişasta əlavə edib yaxşıca qarışdırın. 
Yağı dərin balaca qazanda qızdırın. İki çay qaşığının köməyilə xəmirdən götürüb qaynar yağa salıb hər tərəfini qızardın. 
Yağını çəkməsi üçün kağız salfetin üzərinə düzün. 
Süfrəyə isti-isti verin. Üzərinə şokolad sousu gəzdirin, kokos yonqarı səpin, yanına isə vanilli dondurma qoyun. Çox ləzzətli olur!

Nuş olsun! 

Digər maraqlı reseptlər üçün Facebook səhifəmizə üzv olun.

Milli.Az 

Azernews Newspaper

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2024 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.