Milli.Az ispanaq şorbasının hazırlanma qaydasını təqdim edir
Tərkibi (6 pay):
500 q ispanaq
0,5 st. fındıq yağı
1 orta boy soğan
1 x.q. un
3 st. su
1 st. süd
İspanağı suda 5 dəqiqə qaynadıb süzün. Xırda doğrayın.
Tavada fındıq yağını qızdırıb xırda doğranmış soğanı qovurun. Qızılı rəng alanda ispanağı əlavə edib 2-3 dəqiqə qovurun.
Qazanda 2 x.q. fındıq yağını qızdırıb un əlavə edin, unun rəngi dəyişənə qədər qovurun. Üzərinə su və süd əlavə edin, qovurduğunuz ispanağı əlavə edin. Duz vurub 10 dəqiqə bişirin.
Nuş olsun!
Digər maraqlı reseptlər üçün Facebook səhifəmizə üzv olun.
Milli.Az