Kulinariya

Mətbəx sirləri: «Asan» salat

13 İyun 2015 07:00
0 Şərh     Baxış: 6 784
VTB-də MİNİMAL FAİZ DƏRƏCƏSİ İLƏ NAĞD KREDİT 10.49%-dən

Milli.Az ton balığı ilə təzə tərəvəzin qarışığından salatın hazırlanma qaydasını təqdim edir

Tərkibi: 

Pekin kələmi (yaxud təzə ağ kələm)
Qarğıdalı konservi
Ton balığı konservi
Təzə xiyar
Təzə pomidor
Ərinmiş pendir
Günəbaxan, yaxud zeytun yağı
Limon şirəsi
Duz

Pekin kələmini əlinizlə parçalayıb salat qabına düzün. Bundan sonrası lay-lay düzüləcək. 
Qarğıdalı konservi (suyunu süzün) + ton balığı (suyunu süzüb çəngəllə azca əzin) + saman kimi doğranmış xiyar + saman kimi doğranmış pomidor + sürtgəcin xırda gözündən keçirilmiş ərinmiş pendir. 
Layları zövqə görə dəyişə bilərsiniz. 

Sous: yağ, bir qədər duz və limon şirəsini qarışdırın. Salatın üzərinə gəzdirin. 

Nuş olsun! 

Resept: vk.com/cookinder

Milli.Az

Azernews Newspaper

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2024 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.