Milli.Az bananlı pudinqin hazırlanma qaydasını təqdim edir
Tərkibi (4 pay):
4 banan
0,5 st. mannı yarması
1 st. süd
2 yumurta
Yumurta və südü çəngəllə, yaxud blenderdə çalın.
Mannı yarmasını əlavə edib yenidən çalın.
Bananı təmizləyib fal-fal doğrayın. Formanın içinə düzün.
Südlü-yumurtalı qarışığı üzərinə tökün.
Buxar sobasında 40 dəqiqə bişirin.
Bişdikdən sonra çıxarıb azca soyudun. Bu zaman pudinqin kənarında yaranan maye yenidən pudinqə hopacaq.
Bundan sonra pudinqi doğrayın.
Şəkər tozu əlavə edilməməsinə rəğmən pudinq şirin alınır.
Nuş olsun!
Resept: vk.com/vkusnenki
Milli.Az