Kulinariya

Mətbəx sirləri: Fincanda şokoladlı sufle

12 May 2015 07:00
0 Şərh     Baxış: 3 681
VTB-də MİNİMAL FAİZ DƏRƏCƏSİ İLƏ NAĞD KREDİT 10.49%-dən
Milli.Az fincanda şokoladlı suflenin hazırlanma qaydasını təqdim edir

Tərkibi:

8 yumurta
180 q şəkər tozu
250 q tünd şokolad
20 q konyak
75 q un

Yumurtaları tədricən şəkər tozu əlavə etməklə çalın. Kütlə ağarmalı, şəkər tozu tam əriməlidir.

Şokoladı su hamamında əridin, çalınmış yumurtalara əlavə edin. Konyakla unu da qatın.

Yaxşıca çalın, sonra fincanlara süzün (7-8 ədəd).

180 dərəcə qızdırılmış sobada 8 dəqiqə bişirin.

Nuş olsun! 

Resept: vk.com/academy_main

Milli.Az
Azernews Newspaper

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2024 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.