Kulinariya

Mətbəx sirləri: Balqabaq şorbası

31 Mart 2015 07:00
0 Şərh     Baxış: 5 550
VTB-də MİNİMAL FAİZ DƏRƏCƏSİ İLƏ NAĞD KREDİT 10.49%-dən
Milli.Az "Sofra" dərgisinə istinadən balqabaq şorbasının hazırlanma qaydasını təqdim edir

Tərkibi: 


2 dilim balqabaq
2 toyuq filesi
5 st. su
2 damcı limon şirəsi
yarım limonun sedrası
2 x.q. zeytun yağı
1 ç. q. qara istiot
duz

Toyuq döşünü suda bişirin. Əti sudan çıxarıb didin. Yarısını ayırıb bir kənara qoyun, yarısını yenə qazana qaytarın.

Kubik doğranmış balqabağı, limon şirəsi və sedrasını, zeytun yağı, duz-istiotu əlavə edib bişirin. Hazır olanda blenderdən keçirin, ocaqdan götürün. 

Boşqablara çəkib üzərinə kənara ayırdığınız didilmiş ət səpin.

Nuş olsun!

Milli.Az
Azernews Newspaper

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2024 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.