Kulinariya

Mətbəx sirləri: Cütcü

22 Fevral 2015 07:00
0 Şərh     Baxış: 6 747
VTB-də MİNİMAL FAİZ DƏRƏCƏSİ İLƏ NAĞD KREDİT 10.49%-dən
Milli.Az Kəpəz TV-yə istinadən cütcünün hazırlanma qaydasını təqdim edir

Tərkibi (6 pay): 

500 q şor
300 q un
2 ç.q. soda 
3 ç.q. duz və su

Cütcünü hazırlamaq üçün əvvəl şoru əzib soda, duz, azca su vurub qarışdırın. Un qatıb yaxşıca qarışdırın. Xəmir çox yumşaq və duzlu olmalıdır. Kiçik kündələr tutun, bol un ilə yayıb qızmış sacın üzərində bişirin.

Hazır cütcüləri bir-bir yağlamaq lazımdır.

Nuş olsun! 

Milli.Az
Azernews Newspaper

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2024 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.