Kulinariya

Mətbəx sirləri: "Dəyirmançı" salatı

24 Yanvar 2015 07:00
0 Şərh     Baxış: 6 583
VTB-də MİNİMAL FAİZ DƏRƏCƏSİ İLƏ NAĞD KREDİT 10.49%-dən
Milli.Az "Dəyirmançı" salatının hazırlanma qaydasını təqdim edir

Tərkibi:

300 q marinə edilmiş göbələk
4 yerkökü
200 q pendir
2 duzlu xiyar
300 q ət (istənilən)
4 yumurta
300 q mayonez

Yerkökünü, yumurtanı, əti ayrı-ayrılıqda bişirin. 

Yerkökü və yumurtanı soyudub təmizləyin, sürtgəcin iri gözündən keçirin.

Əti və göbələyi xırda doğrayın. Pendiri sürtgəcdən keçirin.

Aralarına mayonez çəkməklə lay-lay düzün: göbələk + yerkökü + pendir + duzlu xiyar + ət + yumurta.

Üzərini yumurta və göbələklə bəzəyin.
 
Nuş olsun!

Resept: vk.com/cookinder

Milli.Az
Azernews Newspaper

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2024 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.