Kulinariya

Mətbəx sirləri: "Əjdahalar" üçün marinə edilmiş istiot - FOTO

28 Avqust 2014 07:00
3 Şərh     Baxış: 3 308
VTB-də MİNİMAL FAİZ DƏRƏCƏSİ İLƏ NAĞD KREDİT 10.49%-dən
Milli.Az povar.ru-ya istinadən marinə edilmiş istiotun hazırlanma qaydasını təqdim edir

Tərkibi:


10 ədəd xalapenyo istiotu (çili istiotunun növü, yaşıl)
10 ədəd fresno istiotu (çili istiotunun növü, qırmızı)
5 diş sarımsaq
100 q baş soğan
2 ədəd dəfnə yarpağı
1 ç.q. meksika oreqanosu
2 st. sirkə
2 x.q. duz
2 x.q. şəkər tozu

Birinci növbədə əlcək taxın, yoxsa bir həftə əlləriniz yanacaq.



İstiotları nazik fal-fal doğrayın. Saplaqlarını tullayın.

Soğan və sarımsağı təmizləyin.



2 st. 5%-li sirkəni qızdırın, 2 x.q. şəkər tozu, bir o qədər də duz, oreqano, dəfnə yarpağı əlavə edin. Qarışdıra-qarışdıra duz və şəkər tozunun əriməsini gözləyin. Əridikdə ocaqdan götürüb soyudun.



Soğan və sarımsağı xırdalayın, istiotlara əlavə edin.



Bankalara yığın. Marinadı üzərinə töküb qarışdırın. Qapaqlarını bağlayın.



Nuş olsun!

Milli.Az
Azernews Newspaper

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2024 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.