Milli.Az badımcandan xırt-xırt çubuqların hazırlanma qaydasını təqdim edir
Tərkibi:
1 orta boy badımcan
3 x.q. narın suxarı
3 x.q. sürtgəcdən keçirilmiş bərk pendir
duz
reyhan qurusu
rozmarin qurusu
paprika
1 yumurta
1 x.q. su
Badımcanı yuyub uzun çubuqlar kimi doğrayın.
Suxarı, pendir və ədviyyatı qarışdırın.
Yumurtanı çalın, su əlavə edin, qarışdırın.
Doğradığınız badımcanları yumurtaya, sonra isə suxarı-pendir qarışığına batırın.
Bunları içinə perqament döşənmiş siniyə düzün. 200 dərəcə qızdırılmış sobada 15 dəqiqə bişirin.
Nuş olsun!
Resept və foto: vk.com/academy_main
Milli.Az