Kulinariya

Mətbəx sirləri: Gavurdağı salatı

16 Sentyabr 2013 07:00
20 Şərh     Baxış: 4 739
VTB-də MİNİMAL FAİZ DƏRƏCƏSİ İLƏ NAĞD KREDİT 10.49%-dən

Milli.Az sofra.com.tr-yə istinadən türk mətbəxindən gavurdağı salatının hazırlanma qaydasını təqdim edir

Tərkibi:

6 pomidor
4 acı istiot
1 soğan
1 qəhvə fincanı nar turşusu (narşərab)
1 qəhvə fincanı qoz ləpəsi

1 ç.q. pul bibər
1 ç.q. nanə
1 ç.q. duz

Pomidorların qabığını soyun, xırda kubik doğrayın. Acı istiotu və soğanı xırda doğrayıb pomidorla qarışdırın. Əzilmiş qoz, narşərab və ədviyyatları əlavə edin. Qarışdırın. Süfrəyə verin.

Nuş olsun!

Milli.Az
Azernews Newspaper

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2024 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.