Kulinariya

Mətbəx sirləri: Şanı kartofu - FOTO

15 Sentyabr 2013 07:00
25 Şərh     Baxış: 6 045
VTB-də MİNİMAL FAİZ DƏRƏCƏSİ İLƏ NAĞD KREDİT 10.49%-dən

Milli.Az vpuzo.ru-ya istinadən ballı marinadda saxlanılmış kartof qızartmasının hazırlanma qaydasını təqdim edir


Tərkibi:


500-600 q kartof
1 x.q. bal
1 x.q. sarıkök
1,5 x.q. keşniş toxumu (döyülmüş)
2 x.q. xardal
3 x.q. bitki yağı
duz
2 ç.q. şirin paprika

Təmizlənmiş kartofu dilimləyin.
 


Marinad üçün bütün ədviyyatları, balı və yağı qarışdırın.



Kartofu 15 dəqiqə bu qarışıqda saxlayın.



Yağlanmış siniyə bir lay düzün. 180 dərəcə qızdırılmış sobada qızarıncayadək bişirin.



Nuş olsun!

Milli.Az
Azernews Newspaper

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2024 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.