Milli.Az vpuzo.ru-ya istinadən kartof və göbələkdən dadlı təamın hazırlanma qaydasını təqdim edir
Tərkibi:500 q kartof
kərəviz
2 iri şampinyon
30 q əridilmiş pendir
duz
qara istiot
3 x.q. zeytun yağı
Kartofu yuyub uzununa iki bölün. Azca duzlayıb bişirmə paketinə yığın, ağzını bağlayın. Mikrodalğalı sobada 10 dəqiqə bişirin.
Kərəvizi halqa doğrayın.
Göbələyi xırdalayın.
Soğanla göbələyi zeytun yağında 5-7 dəqiqə qovurun. Sonda əridilmiş pendir və zövqünüzə görə ədviyyat əlavə edin.
Hazır kartof "qayıqlarını" siniyə düzün. Ortasına iç qoyub 180 dərəcə qızdırılmış sobada 10-13 dəqiqə bişirin.
Ət xörəklərinin yanında qarnir kimi verə bilərsiniz.
Nuş olsun!
Milli.Az